Servicevragen

Klantenservice

Het snelste antwoord op je vragen.

Bezorg- en ophaalopties

Kan ik mijn bestelling ophalen bij een fysieke locatie?

Ja, dit is mogelijk. U kunt uw bestelling op werkdagen afhalen bij ons magazijn in Ridderkerk. Hier zijn de beschikbare tijdsvakken voor het ophalen van uw bestelling:

 • Tussen 09:00 - 11:00
 • Tussen 16:00 - 20:00

Ons magazijn bevindt zich op het volgende adres:
Schillingstraat 7, 2988 CT Ridderkerk.

Een van onze magazijnmedewerkers staat klaar om uw pakket aan u te overhandigen. Als extra service ontvangt u een e-mail zodra uw bestelling klaarligt voor afhaling, zodat u op de hoogte blijft van de status van uw bestelling.

Als extra service ontvangt u een e-mail zodra uw bestelling klaarligt voor afhaling, zodat u op de hoogte blijft van de status van uw bestelling.

Als u vragen heeft over het afhalen van uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Ik heb mijn pakket (nog) niet ontvangen, wat kan ik doen?

We begrijpen dat het vervelend kan zijn als je je pakket niet hebt ontvangen. Om dit probleem op te lossen, raden we aan de volgende stappen te volgen:

 1. Controleer de Track & Trace-informatie: Als je een verzendbevestiging hebt ontvangen, controleer dan de Track & Trace-link of het trackingnummer van je pakket. Hiermee kun je de status van je levering volgen en zien waar je pakket zich bevindt.
  Link naar Track & trace informatie van PostNL:
  PostNL Track & trace

 2. Leveringstermijn controleren: Controleer de geschatte leveringstermijn van het product die je bij je bestelling hebt ontvangen. Soms kan het iets langer duren dan verwacht vanwege onvoorziene omstandigheden.
 3. Buren of gezinsleden raadplegen: Vraag bij je buren of gezinsleden of zij mogelijk het pakket voor je hebben aangenomen. Het kan zijn dat de bezorger het bij een naburig adres heeft afgeleverd.
 4. Contact opnemen met de vervoerder: Als de Track & Trace-informatie aangeeft dat het pakket is afgeleverd, maar je hebt het nog steeds niet ontvangen, neem dan direct contact op met de vervoerder (bijv. PostNL, DHL, UPS) om het probleem te melden. Zij kunnen vaak meer informatie bieden over de levering.
 5. Neem contact met ons op: Als de bovenstaande stappen geen oplossing bieden, neem dan contact met ons op via [contactgegevens], zodat wij je verder kunnen assisteren. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen en ervoor te zorgen dat je je bestelling ontvangt.

We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en waarderen je geduld terwijl we samenwerken om een oplossing te vinden.

Met welke verzender wordt mijn pakketje verstuurd?

Uw pakketjes worden verzonden via PostNL voor leveringen binnen Nederland, Duitsland en België en DPD voor leveringen binnen Frankrijk. PostNL staat bekend om hun betrouwbare en efficiënte bezorgservice in deze landen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met trackinginformatie, zodat u de voortgang van uw levering kunt volgen. Als u verdere vragen heeft over de verzending van uw pakketje, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. Voor meer informatie over PostNL Track & trace, klik hier: PostNL Track & trace

Moet ik verzendkosten betalen?

Wij bieden gratis verzending binnen Nederland en België voor bestellingen boven €40. Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen we een verzendtarief van €6,75. Dit tarief geldt ook voor bestellingen naar Duitsland en Frankrijk. Precieze verzendkosten voor andere bestemmingen worden berekend bij het afrekenen.

Hoe snel wordt mijn order verzonden?

Voor Nederland en België: Bestel je op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag verzonden. Bestellingen geplaatst tijdens het weekend worden op maandag verwerkt.
Voor Duitsland en Frankrijk: De levertijd varieert van 1 tot 3 werkdagen afhankelijk van de locatie en timing van de bestelling.

Kan ik mijn pakketje volgen?

Ja, zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met een track & trace code waarmee je de voortgang van je levering kunt volgen. We gebruiken PostNL voor leveringen binnen Nederland, Duitsland en België, en DPD voor leveringen in Frankrijk.

Levert EV Plug Europa ook internationaal?

Ja, wij verzenden bestellingen binnen heel Europa. De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen en zijn afhankelijk van de bestemming.

Retourneren

Kan ik mijn product ook ruilen?

Het direct ruilen van een product is niet mogelijk. Als je een goedgekeurde retouraanvraag hebt, ontvang je binnen vijf werkdagen je geld terug. Met dat terugbetaalde bedrag heb je de vrijheid om een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om direct een nieuwe bestelling te plaatsen nadat je retouraanvraag is goedgekeurd. Op deze manier kun je snel het gewenste product ontvangen zonder te hoeven wachten op de terugbetaling. Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van je nieuwe bestelling, staan wij altijd klaar om je te assisteren.

Wat gebeurt er nadat ik mijn retour heb aangemeld?

Nadat je het retourformulier hebt ingevuld en verzonden, kan je verwachten dat het gemiddeld drie werkdagen duurt voordat je een reactie van ons ontvangt. Als we meer informatie nodig hebben, nemen we contact met je op via e-mail. Als je retouraanvraag direct wordt goedgekeurd, informeren we je ook via e-mail.

Zodra je retouraanvraag is goedgekeurd, wordt het bedrag binnen vijf werkdagen teruggestort op je bankrekeningnummer, zodra we de retour hebben ontvangen. We streven ernaar dit proces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat je je terugbetaling spoedig ontvangt.

Mocht je nog verdere vragen hebben over je retour of de terugbetaling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je retourzending soepel wordt afgehandeld.

Hoe kan ik een retour aanmelden?

Je kunt eenvoudig een retour aanmelden via onze retourportal. Volg de onderstaande stappen:

 1. Meld je retour hier aan:
  Ga naar onze retourportal via de onderstaande knop of ga naar https://www.retourneren.nl/evplug.
 2. Bevestiging van je retouraanvraag:
  Nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, ontvang je een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail vind je een link naar de status van je aanvraag. Houd de status in de gaten, want je ontvangt geen aparte goedkeuringsmail. De goedkeuring van je retouraanvraag is te zien in de status. Controleer deze regelmatig.
 3. Reactie op je aanvraag:
  Binnen drie dagen ontvang je van ons een reactie op je aanvraag. Als de retouraanvraag is goedgekeurd, kun je een retourlabel aanmaken om het product terug te sturen.
 4. Terugbetaling:
  Nadat we de retour hebben ontvangen, wordt het bedrag binnen vijf werkdagen teruggestort op dezelfde rekening waarmee je hebt betaald. Houd er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugstorten als het product in goede orde retour is ontvangen.

Als je verdere vragen hebt over het retourproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je retourzending soepel wordt afgehandeld.

Garantie

Hoe verloopt het garantieproces

Bij ons streven we naar de hoogste kwaliteit van producten en diensten. Als je een garantieaanspraak wilt maken, volg dan deze stappen:

 1. Meld je garantieaanspraak aan:
  Vul ons garantieformulier in via de volgende link: Garantieformulier. Zorg ervoor dat je het aankoopbewijs en een gedetailleerde beschrijving van het probleem bij de hand hebt.
 2. Beoordeling van je garantieaanspraak:
  Ons team zal je garantieaanspraak beoordelen en de aard van het probleem analyseren. Indien nodig kunnen we aanvullende informatie of afbeeldingen van het defecte product opvragen.
 3. Goedkeuring van de garantieaanspraak:
  Als je garantieaanspraak wordt goedgekeurd, ontvang je instructies over hoe je het product naar ons kunt retourneren voor inspectie. Zorg ervoor dat het product goed is verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.
 4. Inspectie en reparatie/vervanging:
  Na ontvangst zal ons technisch team het product grondig inspecteren. Afhankelijk van de aard van het probleem, wordt het product gerepareerd of vervangen. We streven ernaar dit proces zo snel mogelijk af te ronden.
 5. Terugzending of vervanging:
  Zodra de reparatie is voltooid of het nieuwe product klaar is voor verzending, sturen we het terug naar jou. Als het product wordt vervangen, wordt het nieuwe product naar je verzonden volgens de standaard leveringstermijnen.

Houd er rekening mee dat de garantieperiode kan variëren afhankelijk van het product. Gedetailleerde informatie over de garantievoorwaarden van specifieke producten vind je op onze website of in de meegeleverde garantiedocumentatie.

Als je verdere vragen hebt over het garantieproces of als je hulp nodig hebt bij het indienen van een garantieaanspraak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je garantieaanspraak soepel wordt afgehandeld.

Betalen

Welke betaalmogelijkheden accepteren jullie?

We bieden verschillende betaalmogelijkheden om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken om je bestelling af te rekenen. De geaccepteerde betaalmethoden variëren per land, maar over het algemeen kun je bij ons betalen met:

 • Apple Pay
 • Google Pay
 • iDeal
 • PayPal
 • Klarna
 • Creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
 • BanContact
 • Sofort
 • Shop Pay

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van deze betaalmethoden kan variëren afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Bij het afrekenen worden de beschikbare betaalopties voor jouw specifieke locatie weergegeven, zodat je veilig en gemakkelijk kunt betalen.

Kan ik als zakelijke klant uit België BTW verlegd aankopen doen?

Ja, als zakelijke klant uit België heeft u de mogelijkheid om BTW verlegd aankopen te doen. Om hiervan gebruik te maken, voert u tijdens het afrekenen uw BTW-nummer en een geldig e-mailadres in op de winkelmandpagina. Zodra u deze gegevens heeft ingevoerd en doorgaat naar de laatste stap van het afrekenproces, wordt het totaalbedrag automatisch gecorrigeerd, waarbij de BTW wordt verlegd.

Dit betekent dat u als zakelijke klant geen BTW hoeft te betalen op uw aankoop. Wij zullen de BTW-verleggingsprocedure voor u afhandelen. Als u nog verdere vragen heeft over het BTW verlegd aankopen doen of als u hulp nodig heeft tijdens het afrekenproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat uw aankoop soepel verloopt.

Zakelijk

Kan ik ook als zakelijke klant bestellen?

Ja, wij bieden specifieke diensten aan voor zakelijke klanten via ons B2B-portaal. Onze zakelijke diensten zijn ideaal voor diverse klantsegmenten, waaronder:

 • Autodealers
 • Autobedrijven
 • Installateurs
 • Groothandelaren
 • Autoverhuurbedrijven

Zakelijke klanten kunnen bij ons een account aanvragen om toegang te krijgen tot het B2B-portaal, waar ze standaard kunnen genieten van kortingen en kunnen profiteren van staffelkortingen. Dit maakt het eenvoudiger en voordeliger om in grotere hoeveelheden te bestellen en ondersteunt zakelijke behoeften op maat.

Voor meer informatie over onze zakelijke diensten en om te zien hoe je kunt profiteren, bezoek onze zakelijke informatiepagina. Als je een zakelijk account wilt aanvragen, vul dan ons aanvraagformulier voor een B2B-account in. Ons klantenserviceteam staat klaar om je te helpen met een soepele en efficiënte inkoopervaring.

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Contact opnemen

Onze klantenservice is op werkdagen tot 17:00 uur geopend (Telefonische ondersteuning beschikbaar in Nederlands en Engels)