Pulsar Plus Fleet Images Underground(1).jpg__PID:8c78685b-d761-42af-9895-140e030a96c6

Exclusieve Voordelen voor Onze Zakelijke Partners.

Autodealers, Installateurs, Groothandelaren & Autoleasemaatschappijen.

Ontdek de voordelen van een zakelijk account bij EV Plug Europa: van exclusieve kortingen in de webshop tot een soepele en efficiënte bestelprocedure, alles in één plek voor uw specifieke branchebehoeften. Of u nu autodealer, installateur, groothandelaar of autoleasemaatschappij bent, wij hebben de oplossingen die uw bedrijf nodig heeft.

Nog geen account?
Lees verder of vraag direct een zakelijk account aan en ontdek waarom een zakelijk account bij EV Plug Europa essentieel is voor het succes van uw bedrijf in de automobielindustrie.

 • Exclusieve (Staffel) Kortingen

  Standaard kortingspercentage op al uw aankopen. Bespaar meer naarmate u meer koopt, dankzij onze staffelkortingen.

 • Flexibele Aankoopmogelijkheden

  Koop in voor meerdere locaties met meerdere accounts onder één zakelijk account.

 • Betalingsvoorwaarden

  Aangepaste betalingsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om op factuurbasis te kopen.

 • Persoonlijke Ondersteuning

  Persoonlijke aandacht van een eigen accountmanager. Wij denken graag met u mee.

Past dit bij uw Branche?

 • Autodealers & -Servicebedrijven

  Profiteer van standaard en staffelkortingen op ons brede assortiment van laadkabels, mobiele thuisladers, en laadstations. Shop op automerk voor de perfecte match met uw serviceaanbod.

 • Autolease-maatschappijen

  Versterk uw leaseaanbod met competitieve kortingen op een uitgebreid assortiment laadoplossingen. Kies uit laadkabels, mobiele thuisladers, en laadstations, afgestemd op verschillende automerken.

 • Groothandelaren

  Profiteer van scherpe prijzen en sterke kortingen op ons gehele assortiment laadoplossingen. Optimaliseer uw inkoop en verbreed uw aanbod met onze laadkabels, thuisladers en laadstations.

 • Installateurs

  Geniet van scherpe prijzen op laadstations, perfect voor professionele plaatsingsprojecten. Verbeter uw serviceaanbod en efficiëntie met onze hoogwaardige producten.

Exclusieve Kortingen & Besparingen

Bij EV Plug Europa begrijpen we de unieke behoeften van zakelijke klanten. Daarom bieden wij niet alleen een standaard kortingspercentage op al uw aankopen, maar ook aantrekkelijke staffelkortingen die groeien met uw bedrijf. Hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart.

Deze kortingen zijn speciaal ontworpen om uw bedrijfskosten te verlagen en uw winstgevendheid te verhogen. Of u nu bulk aankopen doet of regelmatig bestellingen plaatst, onze kortingsstructuur is afgestemd op uw zakelijk succes.

Ontdek hoe onze specifieke kortingen en staffelkortingen uw bedrijfsresultaten positief kunnen beïnvloeden.

Een Soepel Inkoopproces met Flexibele Betalingsvoorwaarden

Wij maken inkopen in onze B2B Shop niet alleen eenvoudig maar ook flexibel. Speciaal voor bedrijven met meerdere locaties bieden wij de mogelijkheid om voor elke locatie apart in te kopen en tegelijkertijd meerdere medewerkers toegang te geven via individuele accounts.

Dit zorgt ervoor dat uw team efficiënt kan opereren en dat bestellingen naadloos kunnen worden beheerd, ongeacht de complexiteit van uw organisatie. Met functies zoals aangepaste betalingsvoorwaarden, waaronder kopen op factuurbasis, en het beheren van bestellingen voor meerdere locaties onder één account, optimaliseren we uw inkoopproces.