Bedankt voor de gegevens!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen en gaan voor u aan de slag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Het installeren van uw laadstation

Bij ons kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service. Wanneer u contact met ons opneemt voor het installeren van een oplaadpunt, zullen we beginnen met een intake formulier om uw behoeften te bepalen.

We zullen de locatie en beschikbare stroom evalueren om de beste installatie mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bepalen. Een laadoplossing die maximaal gebruik kan maken van de opgewekte stroom door zonnepanelen kan bijvoorbeeld heel interessant voor zijn! We geven u het best passende laadoplossing voor uw elektrische auto,  welke goed past bij uw budget en behoeften.

Onze ervaren elektriciens van Laadunie zullen het oplaadpunt installeren volgens de hoogste normen en specificaties om ervoor te zorgen dat uw EV veilig en betrouwbaar kan worden opgeladen. Bovendien bieden wij ook onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw laadinfrastructuur altijd optimaal werkt. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het installeren van uw eigen EV-laadinfrastructuur.

Hoe verloop het proces verder?

Beoordelen

Wij gaan de ingestuurde gegevens beoordelen met onze service-experts.

Advies

Wij maken een persoonlijk advies, afgestemd op uw wensen en situatie.

Digitale offerte

Wij maken een persoonlijke offerte voor u op. Deze kunt u digitaal inzien en accepteren. Wel zo makkelijk!

Een supercombi: EV Plug Europa & Laadunie

EV Plug Europa is een toonaangevende leverancier van elektrische laadinfrastructuur en installatie materialen. Deze is onderdeel van Laadunie, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en installatie van laadoplossingen voor bij u thuis of op uw bedrijf.

Samen bieden wij een complete oplossing voor de installatie en onderhoud van uw EV-laadstations. Als onderdeel van Laadunie kunnen wij profiteren van hun uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van elektrische installaties en zorgen we ervoor dat uw oplaadpunt op de beste manier wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Dit betekent dat wij niet alleen de installatie van uw laadstation verzorgen, maar ook de benodigde elektrische aanpassingen aan uw woning of bedrijfspand kunnen uitvoeren.

Door de krachten van EV Plug Europe en Laadunie te bundelen, kunnen wij u een hoogwaardige en complete service bieden voor de installatie van uw EV-laadinfrastructuur.

Hoe werkt het opladen van EV's met zonnepanelen?

Het opladen van elektrische auto's wordt steeds populairder, en veel eigenaren van zonnepanelen overwegen om hun auto op te laden met de zonne-energie die ze opwekken. Maar hoe werkt dat precies? En is het de moeite waard om te investeren in een zonnestroomsysteem om je auto op te laden? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen.

Om je elektrische auto op te laden met zonnepanelen, heb je een speciale laadpaal nodig die geschikt is voor het opladen via een stopcontact (ook wel Mode 2 genoemd). Deze laadpaal kan worden aangesloten op het netwerk van zonnepanelen op je dak. Wanneer de zonnepanelen voldoende stroom produceren, wordt de stroom rechtstreeks naar de laadpaal gestuurd om de auto op te laden. Als er niet genoeg zonne-energie beschikbaar is, wordt er automatisch overgeschakeld naar het reguliere elektriciteitsnetwerk.

Wat zijn de voordelen van het opladen van EV's met zonnepanelen?Het opladen van je EV met zonnepanelen heeft verschillende voordelen:

  • Duurzaamheid: Als je je auto oplaadt met zonne-energie, stoot je geen CO2 uit en draag je bij aan een schoner milieu.
  • Kostenbesparing: Als je zonnepanelen hebt, bespaar je geld op je elektriciteitsrekening omdat je minder elektriciteit van het netwerk gebruikt.
  • Onafhankelijkheid: Als je je auto oplaadt met zonne-energie, ben je minder afhankelijk van de stijgende elektriciteitsprijzen en de beschikbaarheid van elektriciteit.milieu.
  • Gemak: Je hoeft niet naar een tankstation te rijden om je auto op te laden, maar kunt dit gewoon thuis doen.

Top laadstations! Speciaal voor u geselecteerd

Alfen Eve Single Pro-line - Type 2 Charging Station with Socket - Charging capacity up to 22 kW
Alfen Eve Single Pro-line - Type 2 Charging Station with Socket - Charging capacity up to 22 kW
Alfen Eve Single Pro-line - Type 2 Charging Station with Socket - Charging capacity up to 22 kW