Ontdek Tibber Pulse - Maak je Energie Slimmer

De Tibber Pulse is jouw real-time energiemeter, speciaal ontworpen voor de P1-poort van je slimme meter met een handige RJ12-kabel. Het is een plug & play-oplossing, zonder de noodzaak van een elektricien. Deze slimme energiemeter meet voortdurend je stroomverbruik, waardoor je direct inzicht krijgt in je energiegebruik.

2.png__PID:08a61cc9-f936-4bae-a9cf-fd52a2176bbb

Load Balancing voor
Slimme Laadstations

Optimaliseer het laden van je elektrische auto met slimme technologieën. Als je een energiecontract hebt bij Tibber en gebruikmaakt van een slim laadstation zoals Wallbox of Zaptec, profiteer je van slim laden.

Deze functie verplaatst het laden naar uren met de laagste stroomtarieven. Met een Tibber Pulse komt automatische load balancing ook in beeld: het aanpassen van het laadvermogen aan de beschikbare stroom op dat moment om overbelasting te voorkomen.

De Tibber Pulse is jouw real-time energiemeter

De Tibber Pulse is jouw real-time energiemeter, speciaal ontworpen voor de P1-poort van je slimme meter met een handige RJ12-kabel.

Slimme Meter Vereist: De Tibber Pulse is compatibel met slimme meters met een P1-poort. Eenmaal aangesloten, begint de Pulse direct met meten.

tibber-pulse-main.png__PID:21c2e709-3b76-4c36-b3f0-7ec3568ec2b8

Tibber Pulse biedt load balancing-functionaliteit, waardoor het ideaal is voor het slim beheren van laadpunten voor elektrische voertuigen.

Wifi-connectiviteit: De communicatie met Tibber verloopt moeiteloos via wifi, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je energiegegevens.

Ontdek onze twee laadstations welke geschikt zijn in combinatie met Tibber.

Maak je keuze uit geavanceerde laadoplossingen, volledig afgestemd op de mogelijkheden van Tibber. Laad efficiënt en maak gebruik van de slimme functies die onze laadstations, zoals Wallbox en Zaptec, bieden in samenwerking met Tibber.

Wallbox Pulsar Max – Ladestation Typ 2 mit festem Ladekabel – 3-phasig bis 22 kW
Wallbox Pulsar Max – Ladestation Typ 2 mit festem Ladekabel – 3-phasig bis 22 kW
Wallbox Pulsar Max – Ladestation Typ 2 mit festem Ladekabel – 3-phasig bis 22 kW