Scherm­afbeelding 2024-02-13 om 10.36.43.png__PID:e50e8508-6d00-4aae-8f00-489fbb385761

Overal Opladen, Altijd Klaar.

Mobiele Thuisladers

Ontsnap aan de beperkingen van vaste laadstations met onze universele mobiele thuisladers. Geschikt voor elk automerk en -model, perfect voor gebruik thuis, onderweg, of tijdens je vakantie. Sluit aan op elk standaard stopcontact en geniet van de vrijheid om overal op te laden.

Navigation options

Zoeken

Keuzehulp.

Meest geschikte producten voor je auto.

mobiele-thuisladers.png__PID:4d19af64-f1c5-4201-ab50-154fa44f2fe5

Wat zijn Mobiele Thuisladers?

Mobiele thuisladers zijn draagbare oplaadoplossingen die je overal mee naartoe kunt nemen. In tegenstelling tot vaste laadstations, bieden deze laders de flexibiliteit om je elektrische auto op te laden waar en wanneer het jou uitkomt. Je sluit ze simpelweg aan op een standaard stopcontact, en ze kunnen ook afgesteld worden op een laag vermogen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik thuis of op locaties zoals campings. Het is de perfecte oplossing voor EV-gebruikers die behoefte hebben aan een betrouwbare en toegankelijke oplaadoptie, ongeacht waar hun reis hen brengt.

Advies bij het kiezen van de juiste Mobiele Thuislader:

  • Type Connector

    Controleer welk type aansluiting je elektrische auto vereist. Sommige modellen hebben een Type 1-aansluiting, terwijl andere een Type 2-aansluiting nodig hebben. Zorg ervoor dat de mobiele thuislader compatibel is met het type aansluiting van jouw voertuig.

  • Instelbaar Vermogen

    Het is belangrijk om een mobiele thuislader te kiezen die het vermogen of amperage kan aanpassen. Dit stelt je in staat om de laadsnelheid aan te passen aan de beschikbare stroomvoorziening op de locatie waar je wilt laden, zoals thuis, op vakantie of op een camping. Sommige laders hebben standaard een veilige beginwaarde, zoals bijvoorbeeld 6A, om overbelasting te voorkomen. Dit biedt extra veiligheid en gemoedsrust tijdens het laden.

  • Afstand Stopcontact

    Let op de lengte van de kabel naar het stopcontact. Kies een mobiele thuislader met een kabel die lang genoeg is om gemakkelijk vanaf het stopcontact naar je voertuig te reiken, zodat je flexibel bent in waar je kunt laden. Wij bieden ook verlengkabels geschikt voor mobiele thuisladers. Deze verlengkabels zijn speciaal ontworpen met extra dikke aders voor hoger vermogen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in verschillende situaties.

keuzehulp-evplug-mockup.png__PID:739c411f-3bcc-49b9-845a-828a4dfabc19

Geschikt Voor Alle Automerken En Modellen: Laad Je Elektrische Auto Onderweg

Of je nu een Tesla, Volkswagen, Hyundai of een ander merk elektrische auto rijdt, onze mobiele thuisladers zijn compatibel met alle automerken en modellen. Met hun flexibiliteit en gebruiksgemak bieden ze een betrouwbare oplaadoplossing, waar je ook bent. Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte mobiele thuislader voor jouw elektrische auto!

Scherm­afbeelding 2024-02-13 om 10.36.43.png__PID:e50e8508-6d00-4aae-8f00-489fbb385761

De Voordelen Van Mobiele Thuisladers Voor Elektrische Auto's

Elektrische auto's zijn populair door hun milieuvriendelijkheid en lage operationele kosten. Echter, het vinden van betrouwbare laadoplossingen blijft een uitdaging, vooral onderweg. Mobiele thuisladers lossen dit op door overal opladen mogelijk te maken, zelfs zonder nabije laadpaal.

Mobiele thuisladers bieden grote flexibiliteit; ze zijn draagbaar en overal inzetbaar, thuis, op werk of tijdens vakantie. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken met standaard stopcontacten en bieden functies zoals aanpasbare laadsnelheden en veiligheidsvoorzieningen tegen overbelasting.

Daarnaast zijn mobiele thuisladers een kosteneffectieve keuze. Ze zijn goedkoper dan vaste laadpunten en vereisen geen grote aanpassingen aan huiselijke of gebouwelijke infrastructuur.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat is een mobiele thuislader?

Een mobiele thuislader is een draagbaar oplaadapparaat dat gebruikt kan worden om elektrische voertuigen op te laden. Je kunt het aansluiten op elk standaard 230V Schuko stopcontact, waardoor het ideaal is voor gebruik thuis of onderweg.

Kan ik een mobiele thuislader gebruiken voor elk type elektrisch voertuig?

Ja, onze mobiele thuisladers zijn compatibel met alle merken en modellen elektrische auto's. Ze zijn ontworpen om een veelzijdige oplaadoplossing te bieden, ongeacht je voertuigtype.

Hoe snel kan een mobiele thuislader mijn voertuig opladen?

De laadtijd van een elektrische auto (EV) met een mobiele thuislader kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het vermogen van de lader, de capaciteit van de batterij van de auto en de huidige laadstatus van de batterij. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het vermogen van de lader is, hoe sneller de laadtijd zal zijn. De berekening van de laadtijd is gebaseerd op de eenvoudige formule:

Laadtijd (uren) = Batterij Capaciteit (kWh) / Laadvermogen (kW)

Deze formule berekent hoeveel uur het duurt om de batterij van een elektrische auto volledig op te laden met een bepaald laadvermogen. Laten we bijvoorbeeld de Tesla Model 3 nemen met een batterijcapaciteit van 54 kWh en een laadvermogen van 3,7 kW. De berekening zou zijn:

54 kWh / 3,7 kW = 14,59 uur

Aangezien de laadtijd meestal wordt afgerond tot hele uren, zou de laadtijd ongeveer 15 uur zijn.

Is het veilig om een mobiele thuislader buiten in de regen te gebruiken?

Ja, onze mobiele thuisladers zijn over het algemeen IP66 of IP65 geclassificeerd en ontworpen om weerbestendig te zijn. Ze kunnen veilig worden gebruikt in diverse weersomstandigheden, inclusief regen. Echter, we raden aan om de lader in extreem slechte weersomstandigheden te beschermen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een mobiele thuislader in plaats van een vast laadstation?

Mobiele thuisladers bieden flexibiliteit en gemak omdat ze makkelijk mee te nemen en te gebruiken zijn op verschillende locaties. Dit is ideaal voor mensen die reizen of geen vaste laadpaal bij hun woning kunnen of willen installeren.

Hoe onderhoud ik mijn mobiele thuislader?

Mobiele thuisladers vereisen minimaal onderhoud. Zorg ervoor dat de kabels niet geknikt of beschadigd raken en bewaar de lader op een droge plek wanneer deze niet in gebruik is. Regelmatig schoonmaken van de connectoren met een droge doek helpt om de prestaties te behouden.