Hulp of advies nodig? Bel +31 (0)85 000 4108 of mail naar support@evplug.eu

Op werkdagen voor 23 uur besteld, morgen in huis.

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij zorgen voor jouw laadstation-installatie!

Met onze expertise en ervaring in elektrische installaties bieden wij jou op maat gemaakte oplossingen, of je nu een particuliere klant bent of een bedrijfseigenaar. Of je nu een oplaadpunt zoekt voor je elektrische auto thuis of voor je bedrijf, wij staan voor je klaar. Wij helpen je bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van je laadinfrastructuur.

Wil jij moeiteloos overstappen naar elektrisch rijden? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij de installatie van jouw oplaadpunt. Elektrisch rijden was nog nooit zo eenvoudig!

 • Aanvraag Indienen

  Vul eenvoudig ons formulier in om te beginnen. Klik hier.

 • Gratis Consultatie

  We bespreken je behoeften en beantwoorden al je vragen.

 • Online offerte

  Ontvang direct een duidelijke digitale offerte.

 • Professionele installatie

  Wij installeren jouw laadpaal professioneel & probleemloos.

Supercombi: EV Plug Europa & Laadunie B.V.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor je elektrische laadinfrastructuur en installatiematerialen? Dan ben je bij EV Plug Europa aan het juiste adres. Wij maken deel uit van Laadunie, een bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud en de installatie van laadoplossingen, zowel voor thuis als op je bedrijf.

Samen staan wij klaar om jou een complete oplossing te bieden voor de installatie en het onderhoud van je EV-laadstations. Doordat we deel uitmaken van Laadunie, profiteren we van hun uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van elektrische installaties. Hierdoor kunnen we garanderen dat jouw oplaadpunt op de beste manier wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Wat dit betekent voor jou? Wij regelen niet alleen de installatie van je laadstation, maar kunnen ook de nodige elektrische aanpassingen aan je huis of bedrijfspand verzorgen. Door de krachten van EV Plug en Laadunie te bundelen, kunnen wij jou een hoogwaardige en complete service bieden voor de installatie van je EV-laadinfrastructuur.

Wacht niet langer en zet vandaag de stap naar een moeiteloze en efficiënte installatie van je EV-laadpunt met onze professionele hulp. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Kosten van een laadpaal installatie

Bij Laadunie weten we dat de kosten van een EV-laadstation installatie een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een installatieservice. Daarom bieden we onze klanten betaalbare prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. 

Onze installatiepakketten beginnen al vanaf slechts €489,- exclusief BTW. Inbegrepen in de kosten:

 • Gecertificeerde installateur
 • Klein materiaal
 • Situatiecheck (online)
 • Max. 10 m voedings- en signaalkabel
 • Aardlekautomaat
 • Eén muurdoorboring
 • Installatie en activatie laadstation

Ons team van ervaren professionals zal ervoor zorgen dat uw laadstation snel en efficiënt wordt geïnstalleerd, zodat u snel en gemakkelijk kunt genieten van de voordelen van elektrisch rijden.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een laadpaal te installeren bij mij thuis?

De duur van de installatie hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie en de benodigde elektrische aanpassingen. Over het algemeen duurt het installeren van een laadpaal enkele uren tot een volledige werkdag. We streven ernaar om de installatie zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat je snel gebruik kunt maken van je nieuwe laadpunt.

Wat zijn de kosten voor het installeren van een laadpaal bij mij thuis?

Onze installatiepakketten beginnen al vanaf €489, exclusief btw. Dit pakket omvat de professionele installatie van de laadpaal, inclusief alle benodigde materialen en arbeid. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van specifieke installatievereisten en eventuele extra opties die je kiest. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige offerte op maat, afgestemd op jouw situatie

Kunnen jullie ook mijn meterkast upgraden naar 3 fase voor de installatie van een laadpaal?

Absoluut, wij bieden de service om je meterkast te upgraden van 1 fase naar 3 fase. Deze upgrade is vaak nodig voor de installatie van een laadpaal, vooral als je een krachtigere oplaadoplossing nodig hebt voor je elektrische voertuig. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een vakkundige en veilige upgrade van je meterkast, zodat je optimaal kunt profiteren van je nieuwe laadpaal. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze dienst en hoe we je kunnen helpen bij het upgraden van je meterkast.

Worden de kosten voor de installatie van een laadpaal gedekt door subsidies of overheidsregelingen?

In sommige gevallen kunnen de kosten voor de installatie van een laadpaal worden gedekt door subsidies of overheidsregelingen. De beschikbaarheid van subsidies varieert per regio en kan afhankelijk zijn van verschillende criteria. We adviseren je om contact op te nemen met lokale overheidsinstanties of energiebedrijven om te informeren naar eventuele subsidies waar je mogelijk recht op hebt.

Kan ik een laadpaal zelf installeren?

Ja, het is theoretisch mogelijk om een laadpaal zelf te installeren, maar we raden dit sterk af. Het installeren van een laadpaal vereist specifieke technische kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en in overeenstemming met de geldende normen wordt uitgevoerd. Onze professionele installateurs beschikken over de expertise en het gereedschap om de installatie op de juiste manier uit te voeren, zodat je zorgeloos kunt genieten van je laadpaal. Veiligheid staat voorop bij het installeren van elektrische laadpalen, en daarom adviseren wij altijd om een gekwalificeerde professional in te schakelen voor de installatie.