Garantie verzoek

Onze standaard garantietermijn is 2 jaar. Indien je aanspraak wilt maken op garantie kun je contact met ons opnemen via ons garantie formulier.

In het garantieformulier vragen we je zoveel mogelijk informatie te delen over de garantieaanvraag, ondersteund door foto's en video's. Daardoor wordt het voor ons makkelijker om je garantieverzoek in behandeling te nemen en te bespreken met de fabrikant.

Na ontvangst van een garantie verzoek reageren wij binnen 5 werkdagen.

 Klachten

Wij doen ons uiterste best om kwaliteit producten te leveren die voldoen aan de wensen van de klant. Indien er een klacht is over het product of de dienstverlening kunt u een klacht aanmelden via het contact formulier. EV Plug Europa B.V. streeft ernaar om een klacht binnen 2 weken op te lossen.

Geschillencommissie

Indien de klacht niet leidt tot de gewenste oplossing, dan is het mogelijk om een geschil aan te melden voor bemiddeling via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer een klacht niet elders in behandeling is dan staat het vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten en website. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
You have successfully subscribed!
This email has been registered