Retourneren

Indien uw aankoop niet naar wens is kunt u het artikel retourneren. Hiervoor heeft u 30 dagen na ontvangst van uw bestelling om aan te geven dat u een artikel wenst te retourneren. Hierna heeft u nog eens 7 dagen om het product retour te sturen.

Het is van belang dat het product dat u wenst te retourneren compleet is en in de originele verpakking zit. Beschadigde en gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet retour accepteren.

Wanneer u uw retour of ruilverzoek aanmeldt dient u dit aan te vragen via onze portal. Wanneer een product word geretourneerd zijn de kosten voor de klant. 

Retourprocedure:

1. Meldt uw retour aan op onze Retour aanvraag pagina

2. Het verzendlabel kunt u downloaden via de Retour portal

3. Na ontvangst zal EV Plug de retour verwerken wat maximaal 5 werkdagen duren

4. Indien de retour is goedgekeurd wordt bedrag teruggestort aan de klant. Dit gebeurt met dezelfde betaalwijze als de aankoop. Het kan 1 tot 2 werkdagen duren voordat het bedrag gestort is.

Tijdens retourproces wordt u bij iedere stap op de hoogte gebracht per email.

Garantie

Ieder product heeft een garantie periode van tenminste 1 jaar. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Indien u een product onder garantie wilt aanmelden dient u het contact formulier in te vullen.


Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan EV Plug Europa geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via het Retour aanvraag portal of per mail op info@evplug.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

Wij doen ons uiterste best om kwaliteit producten te leveren die voldoen aan de wensen van de klant. Indien er een klacht is over het product of de dienstverlening kunt u een klacht aanmelden via het contact formulier.
Er is een streven om iedere probleem binnen 1 week op te lossen.

Geschillencommissie

Indien de klacht niet leidt tot de gewenste oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten en website. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Uw winkelwagen

×